Wim van Nunen

Wim van Nunen

Ervaring in Marketing en Merk

Ruim 20 jaar werken met de grootste en bekendste merken ter wereld levert kennis en ervaring op, die nu beschikbaar is voor u. Dat levert een Win-Win situatie op, waarbij u profiteert van veel kennis, ervaring en resultaat. Bottom-line results.

Vanuit Oirschot, midden in Brabant, in de regio Brainport Eindhoven kan Wim van Nunen op interim en projectbasis helpen met formuleren van bedrijfsdoelen en die helpen realiseren. Het formuleren van een lange termijn Visie en daarbij behorende concrete stappen die leiden tot meer focus en daardoor tot grotere efficiency en winst.

Van Adecco tot Boston Consultancy Group en Caterpillar. Namen waarmee Wim gewerkt heeft aan internal branding, employee motivation programmes tot dealer loyalty, marketing en Corporate Social Responsibility. London, Brussel, Amsterdam en Genève zijn plaatsen waar Wim kantoren heeft geopend, klanten heeft geworven en bediend met world-class Marketing & Communications. Advies en implementatie voor bedrijf en organisatie.

Neem eens contact op met Wim voor een gesprek over uw bedrijfsdoelstellingen, uw issues en marketing en communicatie. Uw merk en uw reputatie. Uw sterke en zwakkere punten. Uw kansen en bedreigingen. Samen brengen we deze niet alleen in kaart, maar kiezen we ook voor de juiste strategie "to get to the future first!".

Interim of op project basis, per uur, per dag of per maand. Altijd value for money en resultaat. Dat is wat Wim belooft en voor staat. Dat is Win-Win Marketing & Branding.

About me: