Seatview

Seatview

Seatview is een applicatie bedacht en ontwikkeld door Ingenieursbureau Coenradie BV en Win-Win Management BV. 

Seatview biedt schouwburg-, theater-, zaal-, en sportstadionexploitanten de gelegenheid om hun gebouw echt 3D open te stellen; voor bezoekers, artiesten, impresario’s en andere belanghebbenden. Met als doel: meer rendement halen uit de dure ruimte.
Bezoekers kunnen perfect zien, wat het zicht is vanaf de door hun gekozen stoel of stoelvak. Dit kan helpen bij kaartverkoop en ondersteunt verschillende prijzen voor verschillende plekken of rangen.
Impresario’s en artiesten kunnen meteen zien en meten wat mogelijk is. Hoe past mijn podium, geluid en licht en wat voor ruimte heb ik ter beschikking? Wat zijn de zichtlijnen, en hoe heeft mijn show de meeste impact?
Seatview biedt ook de mogelijkheid om online kaarten en sponsoring te verkopen. Borden en andere reclame-uitingen kunnen virtueel worden aangebracht, alsof het echt is. Alle maten en dimensies kunnen in volledig 3D worden weergegeven.
Podiumbouwers kunnen meteen tot op de millimeter nauwkeurig zien wat de mogelijkheden zijn.
In kleur en 3D.
Brandweer en nooddiensten kunnen door het gebouw bewegen, zonder er te hoeven zijn geweest, en kunnen bij calamiteiten meteen zien wat er wel of niet kan.

Seatview is een verkoopargument voor uw theater zowel voor bezoekers als voor artiesten. Vraag een gesprek aan met Wim van Nunen, wim@seatview.eu en we vertellen u graag waarom Seatview een droom is voor elk theater en elke bezoeker.